دیسک کمر و کفش مناسب آن


عارضه دیسک کمر به سبب تغییر در ساختار دیسک نرمال ایجاد می‌شود. بیشتر اوقات، دیسک کمر در نتیجه افزایش سن و شکستن طبیعی دیسک اتفاق می‌افتد. گاهی اوقات، آسیب شدید میتواند سبب فِتق یا بیرون زدن دیسک شود. بنابراین لازم است هر شخص با آگاهی و داشتن اطلاعات کافی مراقبت‌های فردی را انجام دهد. یکی از ساده‌ترین اقداماتی که می‌توانید انجام دهید، خرید کفش و کتونی اورجینال و مناسب با این عارضه می‌باشد. با ما همراه باشید تا به بررسی دقیق‌تر این موضوع بپردازیم.

ورود به صفحه اصلی فروشگاه اینترنتی خرید کفش و کتانی اورجینال پَل

جهت مشاهده انواع کفش و کتونی اورجینال اینجا کلیک کنید!

با دیسک کمر چه کنیم؟ چه کفشی مناسب آن است؟

 

دیسک کمر چیست؟

ستون فقرات یا مهره‌های ستون فقرات از 33 مهره تشکیل شده است که توسط دیسک‌های نرم از هم جدا شده‌اند. ستون فقرات به 4 قسمت تقسیم می‌شود: 1. مهره های گردنی، هفت مهره اول که در گردن قرار دارند 2. مهره‌های سینه‌ای، دوازده مهره بعدی که در قسمت پشت سینه قرار گرفته اند 3. مهره‌های کمری، پنج مهره بعدی که در پایین کمر واقع شده‌اند 6. مهره‌های خارجی، پنج مهره که در پایین‌ترین قسمت کمر قرار دارد همچنین شامل چهار مهره در قسمت دنبالچه می‌باشد. مهره های کمر از پنج قسمت استخوانی در پایین کمر تشکیل شده است که در آنجا بیماری یا عارضه دیسک کمر اتفاق می‌افتد. در این پست اورجینال پَل شما را با عواملی که سبب این عارضه می‌شود و راه‌های مقابله با آن آشنا می‌کنیم و در نهایت شما را در خرید کفش مناسب درد کمر راهنمایی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

 

کفش‌های برند پونی، تسکین دهنده دردهای کمر و زانوی شما !

 

چه عواملی سبب دیسک کمر می‌شود؟

عارضه دیسک کمر به سبب تغییر در ساختار دیسک نرمال ایجاد می‌شود. بیشتر اوقات، دیسک کمر در نتیجه افزایش سن و شکستن طبیعی دیسک اتفاق می‌افتد. گاهی آسیب شدید می‌تواند سبب فِتق یا بیرون زدن دیسک نرمال شود. همچنین ممکن است آسیب وارده شده باعث بدتر شدن فتق دیسک کمر نسبت به قبل نیز شود.

 

خطرات دیسک کمر

اگرچه سن شایع‌ترین خطر ابتلا به دیسک کمر است اما عدم فعالیت نیز می‌تواند سبب ضعیف شدن کمر و عضلات شکمی شود که در این صورت ممکن است به درستی از ستون فقرات نگهداری نکند! زمانیکه افراد بطور معمول فعالیت بدنی خاصی ندارند و در فعالیت‌های بسیار دشوار و سخت شرکت می‌کنند، فشارهای وارد شده به کمر در این‌گونه افراد بیشتر می‌شود. همچنین افرادی که مشاغل آنها نیازمند بلند کردن اجسام سنگین و خم و راست شدن های متعدد است می‌توانند در معرض آسیب‌های کمر باشند.

 

علائم و نشانه های بیماری دیسک کمر چیست؟

علائم و نشانه‌های دیسک کمر بستگی به قسمتی دارد که دیسک در آنجا بیرون زده است و همینطور ریشه‌ی عصبی که به آن فشار می‌آورد نیز متفاوت است. از جمله متدوال‌ترین علائم دیسک کمر می‌توان به دردهای مقطعی یا متوالی در کمر اشاره کرد که این درد ممکن است با حرکت کردن، سرفه کردن، عطسه کردن و ایستادن‌های طولانی مدت بیشتر شود. همچنین گرفتگی عضلات کمر، سیاتیک (درد آن از نزدیک کمر یا باسن شروع شده و تا ران و عضلات ساق پا ادامه پیدا می‌کند)، ضعف عضلات پا، بی حسی در ساق یا کل پا، کاهش عکس العمل در زانو یا قوزک پا و تغییر در عملکرد مثانه یا روده از جمله شایع‌ترین علائم دیسک کمر می‌باشند.

ممکن است این علائم از بیماری دیسک کمر به دیگر شرایط یا عوارضات دارویی شبیه باشد. بنابراین حتماً برای تشخیص صحیح در اسرع وقت به پزشک معالج خود مراجعه نمایید.

دیسک کمر و کفش مناسب آن چیست

 

بخوانید: راهنمای انتخاب کفش مناسب برای درمان درد کمر و ستون فقرات!

 

دیسک کمر چگونه تشخیص داده می‌شود؟

علاوه بر تاریخچه پزشکی کامل و معاینه فیزیکی کامل فرد توسط پزشک متخصص، ممکن است یک یا چندین مورد از آزمایشات زیر را نیز پزشک معالج تجویز کند:

1. اشعه ایکس 2. ام ار ای 3. میلوگرام (Myelogram) روشی که در آن مایع رنگی به کانال نخاعی فرد تزریق می‌شود تا ساختار کمر به وضوح در اشعه ایکس مشخص باشد 4. سیتی اسکن (CT or CT scan) 5. نوار عصب و عضله (Electromyography (EMG)) آزمایشی که در آن واکنش ماهیچه یا فعالیت الکتریکی در واکنش با تحریک عضله را اندازه می‌گیرد.

 

بیماری دیسک کمر چگونه درمان می‌شود؟

اساساً درمان‌های محتاطانه از اولین درمان‌های مناسب برای کنترل و مدیریت بیماری دیسک کمر می‌باشد؛ این درمان‌ها شامل استراحت، چگونگی قرار گیری وضعیت بدن (برای کمک به کاهش کمتر شدن درد و یا آسیب دیدن ریسک)، فیزیوتراپی (ممکن است شامل مواردی نظیر سونوگرافی، ماساژ، و تمرینات ورزشی باشد)، استفاده از دارو جهت کنترل درد و آرام شدن ماهیچه‌ها می‌باشند. اگر این اقداماتی که برای درمان دیسک کمر انجام دادید کافی نبود و بهبود نیافتید، ممکن است برای برداشتن فتق دیسک به جراحی نیاز داشته باشید. این جراحی با بیهوشی کامل انجام می‌شود. جراح شما در پایین کمر شما جاییکه دیسک فتق شده است برشی را ایجاد می‌کند. ممکن است برخی از استخوان‌های پشت ستون فقرات برای دسترسی به دیسک برداشته شود.

ممکن است بعد از عمل برای جلوگیری از فِتق دیسک دیگر برای چندین هفته در حین بهبودی از انجام فعالیت‌های خاص و سنگین منع شوید. جراح در رابطه با هرگونه محدودیت بعد از جراحی با شما صحبت خواهد کرد.

تاثیر کفش نامناسب بر سلامت بدن!

 

عوارض دیسک کمر چیست؟

عارضه دیسک کمر می‌تواند سبب درد در کمر و ساق پا شود که این موضوع در انجام فعالیت‌های روزانه شما اختلال ایجاد می‌کند. دیسک کمر میتواند منجر به ضعیف شدن یا بی حسی پاها شود و در کنترل مثانه و روده مشکل ایجاد کند.

 

آیا میتوان از عارضه دیسک کمر جلوگیری کرد؟

برای جلوگیری ازابتلا به دیسک کمر وزن خود را مناسب نگه دارید، بطور منظم ورزش کنید و همینطور به صورت صحیح بنشینید و صحیح بایستید چرا که طرز ایستادن و نشستن مناسب میتواند خطر عود دیسک کمر را کاهش دهد.

 

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر درد شما بیشتر شد و یا اگر در کنترل روده و مثانه (ادرار و دفع) مشکل داشتید هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

 

بهترین و مناسب ترین کفش برای کمر درد

دیر یا زود اکثر افراد کمر درد را تجربه خواهند کرد. موردی که بسیاری از مردم متوجه آن نمی‌شوند این است که چقدر کفش‌هایی که می‌پوشند می‌تواند بر کمردرد تاثیر بگذارد و درد آن را نیز تشدید کند. این موضوع که خانم‌ها تا چه اندازه به کفش‌های پاشنه بلند علاقه دارند دور از واقعیت نیست اما این کفش‌ها میتواند بدن آنها را از توازن و تعادل خارج کرده و به کمر آنها فشار وارد کند. در ادامه به برخی از مدل کفش‌ها و کتونی‌هایی که سبب بهبود درد کمر می‌شوند با شما معرفی خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

 

علت درد دیسک کمر چیست

 

کفش لژدار بپوشید اما طبی!

اگر از جمله بانوانی هستید که علاقه‌مند به کفش لژدار و پاشنه بلند هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از کفش‌های لژدار طبی برند فرانسوی رنوما Renoma-Paris استفاده کنید! این کفش‌های برند رنوما با ظاهری اسپرت و شیک، علاوه بر وزن بسیار کمی که دارد سبب برداشتن فشار از روی کمر و زانوی شما می‌شود. این مدل کفش‌های لژدار برند رنوما معمولاً برای افرادی که مدت زمان طولانی می‌ایستند، همانند معلمان، پرستاران، کارمندان و... بسیار پیشنهاد می‌شود.

 

جهت مشاهده کفش‌های لژدار طبی برند رنوما اینجا کلیک کنید!

 

کفش‌های رانینگ و دویدن

کتونی‌های مخصوص رانینگ یکی از بهترین مدل کفش‌های مناسب درد کمر می‌باشد. حتی اگر اهل دویدن نیستید میتوانید هنگام کمر درد از کتونی‌های مخصوص رانینگ استفاده کنید. این مدل کتانی‌ها بسیار سبک بوده و با طراحی جذب فشاری که دارد با هر قدمی که برمی‌دارید فشار وارد شده در کل پا تقسیم می‌شود و به مرور زمان، فشار وارد شده به کمر را به حداقل میرساند. به همین منظور است که انتخاب کفش رانینگ نیازمند دقت و توجه و همچنین سرمایه گذاری است!

 

کفش های رانینگ برای کاهش درد کمر

 

صندل‌های چرمی و زیره راکر

صندل‌های چرمی بستر نرمی را برای پا فراهم می‌کنند که به کاهش کمردرد کمک میکند. امروزه این صندل‌های چرمی در طرح‌ها، رنگ‌ها، و سبک‌های گسترده‌ای وجود داشته و بسیار شیک و کاربردی می‌باشند. علاوه بر این، کتانی‌هایی که زیره آنها راکر است فشار را بر روی کمر و مفاصل پا کم کرده و می‌تواند پاها را در وضعیت بهتری قرار دهد.

 

اگر سلامتی برایتان مهم است کفش اورجینال بپوشید

 

کفش‌های ارگونومیک و استاندارد

بسیاری از کمپانی‌های مشهور ورزشی در جهان، کفش‌های ارگونومیک بسیاری را که به خوبی از پا نگهداری کرده و راحتی لازم را برای پا فراهم می‌آورند در طرح‌ها، سبک‌ها و رنگ‌های مختلف تولید می‌کنند. دلیلی ندارد که فقط بخاطر کمر درد استایل خود را از دست بدهید، کفش‌های اورجینال میتوانند به شما در حل این مشکل کمک کنند. کفش‌های اورجینال هم برای خانم‌ها و هم برای آقایان در سبک‌های مختلف و برندهای مختلف تولید می‌شوند که بی نهایت بر روی دردهای زانو، کمر و مفاصل شما تاثیرگذار هستند.

 

استفاده از کفی‌های طبی نیز بی‌تاثیر نیست

اگرچه کفی‌های طبی تجویز شده توسط پزشک ارتوپد گرانتر از کفی‌های بدون نسخه است، اما کفی‌های طبی تجویزی مناسب پای فرد قالب‌گیری می‌شود. این کفی‌ها گرانتر از کفی‌های معمولی هستند اما از متریال بسیار مرغوب و با کیفیت ساخته شده‌اند و اغلب بیمه هزینه آنها را پرداخت میکند. اگر می‌خواهید کفشی بخرید که هم تناسب پا و بدن شما را حفظ کند و هم دارای کفی طبی باشد، پیشنهاد می‌کنیم کفش‌های اورجینال بخرید! در این صورت هم در هزینه‌های خود صرفه جویی کرده‌اید و هم کفشی با راحتی و ویژگی‌های فوق‌العاده می‌پوشید.

 

در رابطه با پوشیدن کفش مناسب با پزشک خود مشورت کنید

اگر درد کمر شما تا یک هفته یا بیشتر طول کشید و بهتر نشد یا حتی شدیدتر شد، سریعاً از یک پزشک متخصص وقت بگیرید. پزشک متخصص میتواند بهترین و مناسب‌ترین کفش را برای بهبود و کنترل درد در کمر شما پیشنهاد بدهد.

 

کفش‌ها و کتونی‌هایی که پیشنهاد می‌کنیم مشاهده برای دیسک کمر اتنخاب کنید:

 

کارشناسان سایت اورجینال پَل همواره از طریق راه های ارتباطی زیر آماده پاسخگوئی به تمامی سوالات شما عزیزان می‌باشند:
صفحه رسمی اینستاگرام: original.pal
واتس‌اپ: 09120387302
تلفن تماس: 08138283237 - 08138263633
 
ورود به فروشگاه اینترنتی اورجینال پَل

دیدگاهتان را به اشتراک بگذارید