بیماری واریس در پا


شاید برای شما و اطرافیانتان نیز پیش آمده باشد که بر پاهای خود نشانه هایی از به وجود آمدن واریس پا مشاهده کرده باشید. امروز می خواهیم در این پست اورجینال پَل این بیماری، علائم و نشانه ها و همچنین بهترین راه های درمان آن، از جمله درمان های خانگی واریس پا و علاوه بر آن، کفش و جوراب مناسب واریس پا را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.

ورود به صفحه اصلی فروشگاه اینترنتی خرید کفش و کتانی اورجینال پَل

لیست قیمت انواع مدل کفش و کتونی اورجینال

رگ های واریسی چیست؟

 

هنگامی که سیاهرگ ها در زیر سطح پوست دچار پیچ خوردگی و همچنین تورم می شوند، رگ های واریسی پدید می آیند. در این زمان، سیاهرگ های متورم شده که معمولاً به رنگ آبی یا بنفش می‌باشند از روی پوست نیز قابل مشاهده است؛ آنها اغلب در ساق و قوزک پا دیده می شوند و گاهی با درد و خارش نیز همراه اند. در برخی موارد نیز ممکن است رگ های عنکبوتی کوچکی که دارای رنگ قرمز و بنفش هستند، رگ های واریسی را احاطه کنند و در نزدیکی سطح پوست ظاهر شوند به طوری که میتوان با چشم غیر مسلح نیز آنها را رویت کرد.

رگ های واریسی اغلب خظرناک نیستند اما ظاهری ناخوشایند را برای پوست به وجود می‌آورند. در برخی موارد نیز ممکن است رگ های واریسی مسبب مشکلات جدی همانند لخته شدن خون شود. بنابراین، شما میتوانید به تنهایی برخی نشانه ها و علائم رگ های واریسی را تشخیص و کاهش دهید و با مراجعه به پزشک و به واسطه راه هایی از جمله تزریقات، لیزر تراپی و در نهایت جراحی آن را بر طرف کنید.

 

کلیک کنید: عارضه سلولیت پا و معرفی کفش مناسب آن

 

عارضه و بیماری واریس پا

 

علائم و نشانه های ایجاد رگ های واریسی

شایع ترین علائم و نشانه های ایجاد رگ های واریسی، وجود رگهای آبی یا بنفش رنگ پیچ خورده ای دقیقاً در زیر سطح پوست می‌باشد. در این قسمت علائم و نشانه های دیگری را توضیح خواهیم داد تا با مشاهده آنها بتوانید احتمال به وجود آمدن بیماری واریس پا را تشخیص دهید و پیشگیری های لازم را انجام دهید.

 

  • متورم و گشاد شدن سیاهرگ ها

شاید بپرسید از کجا میتوانید سیاهرگ ها را با چشم غیر مسلح مشاهده کنید! پیش‌تر گفته شد که واریس پا در اثر گشاد شدن و متورم شدن سیاهرگ های پا به وجود می‌آید؛ این رگ ها به صورت کلاف کاموا به یکدیگر پیچ می‌خورند و میتوانند به صورت خوشه ای نیز با فاصله از خوشه‌ی بعدی به وجود آیند. بنابراین، شما با مشاهده برآمدگی رگ های بنفش یا آبی رنگ بر روی سطح پوست خود در قسمت هایی نظیر پشت زانو، ساق پا و قوزک پا میتوانید به احتمال وجود واریس پا پی ببرید (در این زمان برای تشخیص دقیق تر بهتر است با پزشک معالج خود نیز مشورت کنید). علاوه بر این، ممکن است شاهد ضربان و متورم شدن قسمت های ساق پا و قوزک پا نیز باشید.

 

  • سنگین شدن پا

ممکن است پس از ورزش کردن، انجام کارهای روزمره، پیاده روی کردن، انجام ورزش های تخصصی و سایر فعالیت های فیزیکی در ماهیچه پا احساس فشار و سنگینی کنید؛ در این صورت میتوانید احتمال وجود رگ های واریسی را نیز بدهید!

گرفتگی سیاهرگ و واریس پا

 

  • خارش پوست

در صورت وجود رگ های واریسی، در قسمت های ایجاد شده بر پا ممکن است احساس خارش کنید؛ در واقع در برخی موارد اگر فرد دچار واریس پا شده باشد در نواحی مربوطه احساس خارش خواهد کرد.

 

  • احساس درد

همچنین در صورت وجود واریس پا، احتمال احساس درد در نواحی ساق پا و به خصوص پشت زانو بسیار زیاد است. اگر این مورد را مشاهده کردید حتماً نسبت به درمان و بر طرف کردن آن اقدام نمایید چرا که این درد ممکن است گاهاً طاقت فرسا باشد.

 

  • ایجاد زخم و تغییر رنگ پوست

اگر واریس ایجاد شده شدید باشد، ممکن است رگ های واریسی سبب به وجود آمدن زخم های سیاهرگی شدیدی بر روی پوست شوند و از طرفی اگر این عارضه به موقع درمان نشود، ممکن است سیاهرگ های متورم و گشاد شده، لک های قهوه ای رنگ بر پوست پا به جای بگذارند.

 

احساس درد در انگشتان پا نشانه چیست؟

 

چه عواملی سبب ایجاد رگ های واریسی می‌شود؟

رگ های واریسی زمانی به وجود می‌آیند که دیواره های سیاهرگ ها تضعیف می‌شوند؛ در این هنگام، به محض اینکه فشار خون در سیاهرگ ها افزایش یابد، به دلیل ضعیف شدن دیواره رگ و نداشتن توانایی مقابله با افزایش جریان خون، رگ بزرگ تر می‌شود. از این رو، به محض کشیده شدن دیواره های سیاهرگ، دریچه هایی که وظیفه هدایت خون به یک جهت را داشتند نمیتوانند به درستی عمل کنند. بنابراین، این اتفاق سبب حرکت آهسته خون و یا حتی راکد ماندن خون در رگ می‌شود. راکد ماندن خون به معنای تجمع خون می باشد و پس از اینکه خون تجمع یابد سبب تورم رگ شده و در نتیجه اطراف یکدیگر گِره می‌خورند.

بیماری واریس پا و رگ های گره خورده

 

عوامل مهم تضعیف شدن دیواره رگ‌ها

چندین عامل برای ضعیف شدن دیواره رگ ها و دریچه ها وجود دارد؛ تغییرات هورمونی، روند افزایش سن و پیری، وزن زیاد، پوشیدن لباس های تنگ، ایستادن های طولانی مدت که سبب ایجاد فشار در رگ‌ها می‌شود از جمله موارد ایجاد تضعیف دیواره رگها و در نتیجه ایجاد رگ های واریسی می‌شود.

 

کلیک کنید: هر آنچه که درباره انحراف شست پا باید بدانید !!

 

چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به واریس هستند؟

ابتلا به واریس برای هر فرد ممکن است؛ اما برخی افراد به دلایلی بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار می‌گیرند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

افزایش سن: به مرور زمان با افزایش سن و پیری، دیواره رگ ها و دریچه ها همانند روزهای جوانی کار نمی‌کنند. خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده و سفت می‌شود و در نتیجه طی مراحلی که پیش‌تر گفته شد فرد به واریس پا مبتلا می‌شود.

تغییرات هورمونی: هورمون های زنانه میتوانند به دیواره رگ ها اجازه کشش بدهند. افرادی که باردار هستند یا از قرص های ضد بارداری استفاده می‌کنند و افرادی که در دوران یائسگی هستند؛ به دلیل شرایط تغییرات هورمونی بیشتر در معرض ابتلا به واریس پا هستند.

مشکلات ارثی: در برخی موارد میتوان این مورد ابتلا به واریس را نیز از بزرگ ترها و خانواده به ارث برد.

شیوه‌ی زندگی (لایف استایل): نشستن و یا ایستادن های طولانی مدت و پوشیدن لباس های تنگ سبب پایین آمدن گردش خون می‌شود و در نتیجه باعث گرفتگی و سخت شدن رگ ها می‌شود.

استفاده از تنباکو: افرادی که از تنباکو استفاده می کنند نیز بیشتر در معرض ابتلا به واریس هستند.

اضافه وزن: معمولاً شایع ترین مورد در بین افراد وزن بالا می باشد. اضافه وزن نیز تاثیر چشمگیری در گرفتگی سیاهرگ ها و پدید آمدن رگ های واریسی می‌شود.

افراد باردار: افرادی که باردار هستند به واسطه اضافه شدن وزن، تغییرات هورمونی و زایمان دچار واریس می‌شوند.

 

کمبود ویتامین و درد پاشنه پا

واریس پا چیست؟

 

بهترین راه های درمان واریس پا

 

اگرچه هنوز درمان قطعی برای واریس مشخص نشده است؛ اما برخی درمان‌ها وجود دارند که سبب کاهش درد و تا حدی بهتر کردن ظاهر واریس می‌شوند که در ذیل مفصل به شما توضیح خواهیم داد.

1. برای افزایش جریان خون و کاهش فشار در رگ ها، چندین بار در کل روز به صورت تخت دراز بکشید و پاهای خود را رو به بالا بگیرید.

2. جوراب های واریسی نیز باعث می شود گردش خون افزایش پیدا کند. جوراب های واریسی در قسمت پایین پا سفت تر و محکم تر و در قسمت بالاتر نرم تر و راحت تر است به گونه ای که از پایین به بالا (از قسمت مچ یا قوزک پا به بالا) از تنگی و فشار آن کاسته می شود و بدین صورت سبب افزایش جریان خون از پایین به بالا می شود. جوراب های واریسی با وارد کردن فشار بر رگ ها باعث می شوند خون با شدت بیشتری به قسمت های بالاتر و به قلب برسد.

 

جوراب واریسی

 

3. اسکلرتراپی (sclerotherapy) یا تزریق درمانی از جمله راه های درمان واریس می باشد. در این نوع درمان، پزشک معالج محلولی را به رگ شما تزریق می کند که سبب زخم و بسته شدن رگ واریسی می شود. پس از گذشت مدتی باید شاهد ناپدید شدن رگ های واریسی و رنگ آنها از روی پوست شوید.

4. استفاده از لیزر برای بستن رگ آسیب دیده در عارضه واریس پا نیز از جمله روش های درمانی این بیماری می‌باشد که با مشورت با پزشک باید صورت گیرد.

 

اینجا کلیک کنید: ورزش های ساده را دست کم نگیرید!!!

 

5. حجامت با ایجاد جریان خون تازه، اکسیژن را به نواحی دچار رگ واریسی و سایر نواحی آسیب دیده می رساند. به وضوح میتوانید پس از اولین جلسه حجامت، روشن شدن رنگ رگ های واریسی که از روی پوست نیز مشخص است را مشاهده کنید؛ اگرچه که ممکن است برای درمان و ناپدید شدن رگ های واریسی چندین جلسه حجامت را انجام دهید (توجه داشته باشید برای درمان واریس پا، فقط حجامت خشک پیشنهاد می شود و نه حجامت خیس).

6. استفاده از زالو! سالیان سال است که برای درمان رگ های واریسی از زالو استفاده می کنند. وقتی زالو بر بدن می‌چسبد، در ابتدا پوست را گاز میگیرد یا به اصطلاح نیش میزند که دردناک نیست؛ زیرا نیش زالو خاصیت بی حس کنندگی دارد. زالو حدود 20 الی 40 دقیقه بر روی پوست بدن می‌چسبد و به عنوان یک روش طبیعی برای درمان واریس پا شناخته شده است. به محض مکیدن خون توسط زالو فشار ناشی از تجمع خون در ساق پا کاهش می یابد. پس از جدا شدن زالو از پوست ممکن است ناحیه مورد نظر مقداری خونریزی جزئی داشته باشد که هیچ مشکلی نیست. و در نهایت در رابطه با درمان واریس پا با زالو میتوان گفت که هیچگونه عوارض ناشی از آن وجود ندارد.

7. آخرین راه درمان این بیماری، عمل جراحی می باشد. در طول این پروسه که بستن و خالی کردن رگ نیز نام دارد، گاهی ممکن است جراح جهت عدم بازگشت واریس و یا عود کردن آن مجبور به حذف رگ از بدن شود.

چطور از درد کمر و ستون فقرات خلاص شویم؟!

 

درمان بیماری واریس پا

 

اگر دچار واریس پا شدیم از چه نوع کفشی استفاده کنیم؟

اکثر افرادی که دچار واریس پا هستند، معمولاً احساس سنگینی و فشار در ساق پا را تجربه کرده اند؛ این این درد و احساس فشار اگر به درستی درمان نشوند ممکن است در طول زمان نیز درد آن بدتر شود. بنابراین، پوشیدن کفش مناسب و استاندارد و همچنین استفاده از روش‌های درمانی صحیح و کامل برای از بین رفتن رگ های واریسی بسیار حائز اهمیت است. در این قسمت ما بهترین نوع از کفش و کتونی هایی را که مناسب این عارضه هستند را به شما معرفی می کنیم.

 

چه نوع کفشی برای پای واریسی مناسب است؟

به طور کلی، اغلب کفش هایی که دارای لژ کم و پاشنه کوتاه می باشند بهترین انتخاب برای افرادی است که دارای واریس می باشند. به دلیل تسهیل جریان خون در میان رگ ها و ساق پا پزشکان بیشتر این مدل کفش ها را توصیه می کنند. اگر شما نیز دچار واریس هستید از پوشیدن کفش های پاشنه بلند به خصوص در طولانی مدت اجتناب کنید.

همچنین سایز و اندازه کفشی که می پوشید بسیار مهم است! در واقع انتخاب صحیح سایز کفش یکی از مهم ترین ارکان های مهم هنگام خرید کفش و کتونی می باشد! چرا که اگر پا در تنگنا و فشار قرار گیرد، مشکلات گردش خون و در نتیجه ابتلا به رگ های واریسی را افزایش می دهد.

 

دقت کنید کفشی که انتخاب می‌کنید قوس داشته باشد

اطمینان حاصل کنید کفشی را انتخاب کنید که به اندازه کافی قوس کف پا را برای شما فراهم کند. این ویژگی کمک میکند تا فشار وارده بر روی پا تقسیم شود، تعادل و توازن خاصی فراهم می کند، درد را کاهش میدهد و مدل ایستادن شما را بهبود می بخشد.

 

مشاهده و لیست قیمت انواع کفش صد در صد اورجینال نرم و راحت

 

به متریال و تکنولوژی لایه میانی کفش دقت کنید

قسمت میانی کفش که اهمیت های فراوانی برای قوس کف پا دارد باید نرم باشد و انعطاف لازم را برای هماهنگ شدن با قوس پای شما داشته باشد. کفشی که دارای تکنولوژی های برتر روز دنیای کتونی های اورجینال باشد، کمترین فشار را بر ساق پا و کمر وارد کرده و هنگام دویدن، پیاده روی، روزمره و رانینگ فشار وارده از سوی زمین را به طور یکنواخت بر کل پا تقسیم می کند. علاوه بر خرید کفش اورجینال میتوانید با مشورت پزشک از کفی های طبی نیز استفده کنید.

 

بیماری واریس پا چطور است

 

کفش بدون پاشنه یا پاشنه تخت استفاده کنید

تحقیقات نشان داده است که کفش های پاشنه بلند میتواند مانع عملکرد پمپاژ خون در عضلات شود و همچنین میتواند باعث افزایش فشار وارد بر سیاهرگ‌ها در ساق پا شود. کفشهای پاشنه بلند در روند پیاده روی طبیعی ما اختلال ایجاد میکند، به همین دلیل باعث جمع شدن خون در ساق پا میشود. هنگامی که کفش بدون پاشنه میپوشید، عضله پای شما تقویت شده و کشیده میشود.

طبق گفته‌های انجمن ملی خون قلب و ریه (the national Heart.Lung.and Blood Institute) عضلات تقویت شده باعث میشود جریان خون به ساق پای شما برگردد. توصیه می‌شود کفشهای پاشنه بلند را فقط برای مواقع خاص بپوشید، وقتی که مجبورید از آنها استفاده کنید و همینطور استفاده از آنها را به بازه زمانی کوتاهی محدود کنید.

 

بیشتر از هر چیز به راحتی کفش توجه کنید

پای خود را به پوشیدن کفش های سفت و خشک عادت ندهید، کفش های سخت همانند کفش های پاشنه بلند، کفش های لژدار و کفش های مجلسی مانع از حرکت آزادانه پا می‌شوند. سعی کنید بیشتر عصرها برای خرید کفش بروید و هنگام خرید کفش و کتونی حداقل چند قدم در مغازه راه بروید؛ اما اگر نسبت به خرید اینترنتی کفش اقدام کردید توجه داشته باشید با ارسال پیامک در واتس‌اپ اورجینال پَل به شماره 09120387302 و درخواست ارسال ویدیوی اندازه گیری سایز پا دقیق ترین سایز را هنگام خرید اینترنتی انتخاب کنید.

 

میتوانید جهت تمایل خرید کفش های نرم، راحت و دارای تکنولوژی های به‌روز با کلیک بر اینجا از محصولات برند و صد در صد اورجینال فروشگاه اینترنتی اورجینال پَل دیدن فرمائید.

 

مواردی که پیشنهاد می‌کنیم مطالعه کنید:

 

کارشناسان سایت اورجینال پَل همواره از طریق راه های ارتباطی زیر آماده پاسخگوئی به تمامی سوالات شما عزیزان می‌باشند:

صفحه رسمی اینستاگرام: original.pal

واتس‌اپ: 09120387302

تلفن تماس: 08138283237 - 08138263633

 

ورود به فروشگاه اینترنتی اورجینال پَل


دیدگاهتان را به اشتراک بگذارید